Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 537 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

lef

Vanaf 259,50

 • Van het gemaakte bloemwerk mailen wij u foto's

“Out-of-the-box” rouwbloemenarrangement; Out of the box door de kleurstelling; echter zeker ook door de presentatie van dit bloemenjuweel. Uw hart wordt verticaal gepresenteerd in een rouwbloemenhouder waarna het geheel wordt geplaatst op een sokkel; hierdoor wordt de totale hoogte van het arrangement 138 cm… Wat kunt u meer doen dan dit om uw liefde zichtbaar te laten zijn?

Spreken de harde geeltinten u aan? Uw ‘jaarrond’ zekerheden zijn de  orchideeën, de trosrozen, lisianthussen en santini’s.

Door plaatsing in de rouwbloemenhouder en op de sokkel (in bruikleen) wordt de hartvorm benadrukt en wordt het arrangement nog beter gepresenteerd.

Wilt u nog meer liefdevol vormgegeven rouwstukken zien, laat u zich dan hier inspireren.

Overweegt u een bedrukt rouwlint? In één van de afbeeldingen ziet u onze suggesties: lichtgroen, heldergeel en appelgroen. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Mail of bel/chat vanaf 07:30 tot 19:30 7 dagen per week.

Kies uw arrangement:

 • Tekst op lint *

  Personaliseer uw rouwlint

  Speciaal voor u hebben wij een aantal lint tips geformuleerd

  Max: 62 karakters

 • Kleur lint *

 • Naam op lint *

  Max: 62 karakters

 • Tekst op kaart *

  Een persoonlijke boodschap

  Max: 300 karakters

Product

Opties

Totaal

Betalen via uitvaartbedrijf

Wij confronteren u niet met prijs-verrassingen; uw bestelling is inclusief 9% BTW en inclusief bezorgen bij orders vanaf 75.-. Voor een zorgvuldige uitvoering ontvangen wij de bestelling graag minimaal 9 uur voor de gewenste levering. Onze bezorgers gaan voor u door weer en wind op werkdagen tussen 10:00 uur en 16:00 uur.

het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

UITSTEKEND
478 recensies op
bianca donker
bianca donker
dank voor de mooie bloemstukken die voor ons gemaakt zijn voor uitvaart van onze moeder. en de goede service om persoonlijk de stukken af te leveren.
jolanda
jolanda
Dankjewel voor het verzorgen van het mooie rouwboeket van vandaag .Wij konden het zelf niet uitzoeken omdat wij op vakantie in Spanje zijn.Van de nabestaanden hoorde ik ook dat het een prachtig boeket was.
Tamara Beeldsnijder
Tamara Beeldsnijder
Super goed geholpen. Ik kon alles op aftand goed regelen vragen en communiceren. Er werd snel gereageerd. Ik had een voorbeeld gestuurd maar het resultaat was keren zo mooi. Dank voor de goede en snelle hulp.
Ada Kelder
Ada Kelder
Geweldige service! Mooi boek mee gekregen . Ons anker met meerpaal was prachtig
Nanda
Nanda
Hele goede service, alles per telefoon besproken dus het was een kwestie van goed vertrouwen. Alles werd keurig op de mail gezet/ toegezonden , zodat je nog eens kon checken of dat alles bv. tekst die op de linten moesten komen etc. klopte. Ook zijn ze erg flexibel qua levering en werd het bloemstuk op tijd bezorgd. Wij hadden daar geen omkijken verder naar, heel fijn in zo'n hectische tijd! Toch 4 sterren vanwege de kwaliteit/ prijsverhouding. De kwaliteit van de bloemen was heel goed, de meerpaal en de touwen die wij erbij hadden "gehuurd" daar was ook niks op aan te merken. Weliswaar had ik een robuuster bloemstuk verwacht aangezien wij bijna €500-, voor dit stuk hebben betaald en dat is toch aardig wat geld.
R Dost
R Dost
Wat een prachtig boeket precies zoals vergelijkbaar op de website. Communicatie netjes verlopen. Wij zijn meer dan tevreden.
Janny Tijl
Janny Tijl
Prachtig rouwboeket voor de crematie van mijn schoonzus. De bloemen waren vers, goed verzorgd. Echt top !
Chava Limburg
Chava Limburg
Goede service en bloemen zien er top uit!
Dolly Metzelaar
Dolly Metzelaar
Het waren hele mooie bloemen met een mooi lint qua kleur en goed lettertype.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 07:30 7 dagen per week.